Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye reva yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan binalar bağırsakin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi yerine olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların ana girizgâhlerinde veya koridor bölümlerinde yangının canlı bir biçimde meydana gelmesi özellikle mualla katlı dokumalarda gezinti yahut pencerelerden doğurmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır yapılarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kaba bir incelemeye bağımlı tutulur. Gestaltların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, mimariların dışında bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında can zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde dağıtmak olduğu bağırsakin, mümkün olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolaylıkla yangın kapısı açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına alınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Katman sayısı 4’ten şu denli olmayan habitat amaçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolaylık boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page